Kako naručiti?

Hrvatska: +385 (0)98 183 0959

a za više informacija isključivo na mail: zseatovic@gmail.com

Srbija: +381 (0)11 2310 488

a više informacija na +381 62 77 33 50 ili na dietfood@orion.rs

ImunoBalans (Rife generator)

ImunoBalans Rife Generator

RIJEŠENJE ZA BAKTERIJE

Zakon nas obavezuje da Vas obavijestimo da "ImunoBalans" nije medicinsko sredstvo i nije mu namjena da zamjenjuje odgovarajući medicinski tretman. To je elektronski uređaj, izrađen po principima najsavremenije digitalne tehnologije i koristi se na vlastitu odgovornost a služi za samopomoć u kućnim uvjetima. Iako nisu poznate nikakve kontraidikacije ipak se ne preporučuje trudnicama, ljudima sa ugrađenim pejsmejkerom i onima sa srčanim problemima.

Iskustva su pokazala da pravilnim odabirom odgovarajućih frekvencija i njihovim djelovanjem preko ImunoBalans (Rife generatora) na patogene mikroorganizme u tijelu (bakterije, viruse, gljivice, parazite) mogu biti riješeni mnogi problemi uzrokovani njihovim prekobrojnim prisustvom na mjestima gdje nebi trebali biti.

Imunobalans


ImunoBalans je rezultat naučnog istraživanja djelovanja frekvencija na bio sisteme pri različitim uvjetima. Istraživanja koja je započeo još Nikola Tesla i imao mnogo uspjeha u tretiranju povreda, naprslih kostiju i sl. djelovanjem elektromagnetskog polja, nastavio je dr Rife, koji je ta istraživanja usmjerio u pravcu uništavanja patogenih mikroorganizama u tijelu djelovanjem određenih frekvencija na njih. Djelovanje frekvencija usmjereno je samo na patogene mikroorganizme ili na parazite, bez ikakvog štetnog utjecaja na zdrave stanice, na zdravo tkivo. Na ovaj način, postiže se bolja reproduktivnost i funkcionalnost stanica jer se oslobađaju nakupljenih toksina. Time se mogu riješiti mnogi problemi i podići nivoi svojih fizičkih sposobnosti.

Tretman se obično sprovodi jedan do dva sata dnevno uz uzimanje nešto veće količine vode, a neki problemi mogu biti riješeni za dan ili dva dok je za neke potreban znatno duži period.
Princip djelovanja i kako je nastao Rajf generator, može se vidjeti ovdje

Uz ImunoBalans (što je uključeno u cijenu) isporučujemo programe za:

  • 1. Detoksikaciju
  • 2. Balans hormona
  • 3. Limfnu drenažu
  • 4. Cirkulaciju
  • 5. Prehladu

i pet programa prema zahtjevu kupca (za tretiranje bakterija, virusa, gljivica i sl.).  
Svi programi su na CD diskovima, a generator koristi DVD player kao čitač programa. Ostali programi mogu se naručiti po cijeni od 10 Eura komad. Možete postavit zahtjev e-mailom i biti će Vam odgovoreno da li su ti programi na raspolaganju.

Proizvodi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Anketa

Što vam se najmanje sviđa na stranici?