Sigurna zaštita od gripe

Dva najvažnija suplementa u očuvanju zdravlja su Magnezijum klorid i Natrijum Askorbat

Da bi ste se u potpunosti zaštitli od nadolazeće gripe a i od drugih virusnih i bakterijskih infekcija trebate svaki dan redovito unijeti u organizam:

  • 5-10 gr Natrij Ascorbata i
  • 600-1000 mg Magnezij Klorida.

Natrij (sodium) Ascorbat (vitamin c u obliku soli) aktivira kemokinezu i kemotaksiju imunosnih stanica, a magnezij klorid za 333% povećava fagocitozu - što znači da će isti broj leukocita u istom vremenskom razdoblju, ako uzimate magnezij klorid, uništiti tri (3) puta više virusa i bakterija.

Kemokineza označava brzinu gibanja imunosnih stanica, a kemotekasija je osjetljivost imunosnih stanica da točno pogode mjesto infekcije. kemotaksički, najosjetljiviji su neutrofili koji prvi stižu na mjesto infekcije.

Sodij (natrij) ascorbat pojačava kemokinezu i kemotaksiju za dvadeset puta.

Važno je znati da konzumiranje šećera (čak i meda), u idućih 8 sati značajno smanjuje aktivnost fagocitoze - zaključite sami što si radite kad jedete slatko.
Gledajte da što više unosite svježe, prijesne, hrane, povrća i voća i to u odnosu 80% povrća prema 20% voća.
Ako se ovoga budete držali, imati ćete sigurnu zaštitu od bakteriskih i virusnih infekcija tijekom cijele godine, bez ikakve uporabe vakcina i antibiotika.

Roso Nenad dr. naturopatije

Za narudžbe i više informacija u Hrvatskoj:

www.valetudo-drroso.com

U Srbiji se može naručiti na +381 11 2310 488 (Branislav), a više informacija dobiti na +381 62 77 33 50 (Željko) ili na

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript